Ons Team

Kantoor

Eveline de Jong – de Graaf

Manager Christelijk Kindcentrum Bunschoten en pedagogisch coach

De veelzijdigheid, veelkleurigheid, onbevangenheid en de liefde van de kinderen maakt het geweldig om te mogen werken bij het Christelijk Kindcentrum Bunschoten.

Wilma Ruizendaal – Wegerif

Pedagogisch beleids- en kwaliteitsmedewerker en pedagogisch coach

Ik hou wel van een uitdaging, dat is op dit moment de Peuterhof. Samen met Eveline een mooie solide organisatie neerzetten, waar kinderen de tijd van hun leven hebben.

Albertine Nagel – Koelewijn

Medewerker kindplanning, praktijkopleider en pedagogisch medewerker

Hoe mooi is het om kinderen te zien groeien en bloeien. Ik probeer alle kinderen en ouders een veilig opvangplek te bieden binnen onze kindcentrum. 

 

Babygroep

Ryanne de Graaf – van den Hoogen

Pedagogisch medewerker

Kinderen laten groeien, laten bloeien, laten stralen.
Ik vind het geweldig om elke dag weer op het Christelijk kind centrum te zijn.
Het is geweldig om te zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkeld.

Ieder kind is Uniek!

 

Marian de Graaf – Mulder

Pedagogisch medewerker

Plezier maken, gezellig samen zijn, kinderen zien groeien, helpen en leren.

Renske Heuveling

Pedagogisch medewerker

Ik ben Renske 36 jaar.
De eigenheid van elk kind is het weer uitdagend, waardoor ik het leuk vind om met kinderen te werken.
De liefde die de kinderen geven en die ik terug kan geven zijn ook een reden dat ik het leuk vind om met kinderen te werken. Daardoor ga ik elke keer weer met veel plezier naar de kinderen toe.

 

Sharon Koelewijn- Balkenende

Pedagogisch medewerker

Ik ben Sharon Koelewijn-Balkenende, ik ben getrouwd en heb 3 kids 2 meiden uit 2006 en 2009 en een jongen van 2013. Vanaf 2004 werk ik in de kinderopvang. Elk kind is uniek en draag ieder apart een warm hart toe, ik vind het prachtig om ze te zien bloeien en groeien. Ik zoek elke dag naar wat ieder nodig heeft en speel hier graag op in, zodat u weet dat u, uw kind op een veilige en warme plek, met een gerust hart bij ons kan komen brengen.

Gisele de Ruiter

Pedagogisch medewerker

Ik werk sinds februari 2020 bij Christelijk Kindcentrum Bunschoten.
Ik geniet enorm van kinderen en hun blije gezichtjes. Mij kom je tegen op maandag dinsdag en donderdag. Ik zie er naar uit om voor jullie kostbare kroost te kunnen zorgen. 

Marielle Hop

Pedagogisch medewerker

Ik werk vanaf 1 september 2020 bij het CKCB. Voor mij een droom die uitkomt. Ik ben 48 jaar, getrouwd en heb drie kinderen van 21, 16 en 13 jaar. Ik heb eindelijk besloten om de opleiding te gaan doen, waar ik mega veel zin in heb. Baby’s en dreumesjes zijn mijn passie! En ik kan niet wachten om de beginnen. Ik zal op dinsdag en donderdag te zien zijn op de babygroep!

Christina de Graaf

Pedagogisch medewerker

Ik ben Christina, getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen. Naast dit werk ga ik de opleiding pedagogisch medewerker volgen. Op dinsdag sta ik op de Babyhof en kijk er naar uit om voor jullie kinderen te zorgen en ze te zien opgroeien. Het stimuleren van de kinderen in hun ontwikkeling trekt mij enorm aan in dit werk.

Peutergroep

Janique ter Beek

Pedagogisch medewerker

Het mooie aan het werken met kinderen is om te zien hoe ieder kind zich op zijn/haar eigen manier ontwikkeld. Ik ben dankbaar dat ik daaraan een bijdrage mag leveren! Ook de liefde die je kan geven aan een kind vind ik bijzonder, maar nog mooier al je die liefde ook terug krijgt van het kind.

 

Tinja van Twillert – Hartog

Pedagogisch medewerker

Het is heerlijk om van de kinderen te mogen genieten, te leren , te helpen ontwikkelen en ze over Jezus te vertellen.

Emmy de Graaf – Mol

Pedagogisch medewerker

De puurheid van de kinderen vind ik zo heerlijk. Geen dag is hetzelfde en ieder kind is uniek!

Naomi Geuchies

Pedagogisch medewerker

Lief, vrolijk en ieder kind uniek. Ik ben blij een bijdrage te mogen leveren in het groeien en bloeien van deze kinderen.

Louise van Twillert

Pedagogisch medewerker

De gesprekjes met de kinderen zorgen iedere dag weer voor een feestje op de Peuterhof.

Leren van elkaar en het schenken van vertrouwen.

Hennita Beekhuis – Pruijs

Pedagogisch medewerker

Ieder kind is bijzonder en uniek. De sfeer is heel fijn, met de kinderen maar ook met alle collega’s. Met de kinderen maken we er iedere dag weer een feestje van. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het zo geweldig om hier te mogen werken.

Hermieke Koops – van Twillert

Pedagogisch medewerker

Plezier, ontdekken, lachen, lief, vertrouwen, leren,

spontaan, uitdagen, creatief,

SAMEN

Ingrid Hop -Zijl

Pedagogisch medewerker

Met veel plezier ga ik naar de Peuterhof. Samen fijne momenten beleven met de peuters, met plezier en leermomenten, genieten van de groei en de ontwikkeling van elk kind.

Anne Marie Molenaar -Koelewijn

Pedagogisch medewerker

Met de peuters werken is leuk omdat elke dag anders is. Het is leuk om ze op een spelende manier dingen aan te leren. Geweldig om ze te zien groeien.

Kim Jansen-Koelewijn

Pedagogisch medewerker

Ieder kind is uniek. Ik vind het mooi om te zien hoe ieder kind zich ontwikkelt op zijn eigen manier en geniet van de vrolijke snoetjes iedere dag.

Hennie Koelewijn – Koelewijn

Pedagogisch medewerker

Wat is het leuk met de kinderen te werken. Zo puur, natuurlijk en onbevangen. Met hun eerlijkheid , opmerkingen en onafhankelijkheid zorgen ze ervoor dat je alles inzet om het hun zo fijn mogelijk te maken en dat ze vanuit deze basis een stap verder kunnen zetten. Trots en met een beetje weemoed zie je ze dan naar de basisschool vertrekken.

Danielle de Graaf

Pedagogisch medewerker

Samen lachen als je vrolijk bent en je troosten als je verdrietig bent….zoveel vertouwen krijg je van een kind dat maakt dit werk zo mooi!

 

 

ons team CKCB Bunschoten

Irma de Graaf – Hartog

Pedagogisch medewerker

De kinderen die zo puur zijn en mij zoveel liefde en vreugde geven, elke dag weer. Elke dag is afwisselend, samen genieten van de kinderen met mijn lieve collega’s. Mijn passie is mijn vak.

Daniëlle de Graaf – Blokhuis

Pedagogisch medewerker

De liefde voor kinderen en het uitdagende vak brengen mij elke dag naar de Peuterhof.

Japke van Halteren

Pedagogisch medewerker

Ik werk sinds mei 2021 op het CKCB. Zowel op de peutergroepen als op de BSO. Dit doe ik beide met erg veel plezier! Het is heerlijk om elke dag weer met de kinderen op ontdekking te gaan naar hun eigen kennen en kunnen. En het is mooi om te zien hoe elke kind zich op zijn/haar manier ontwikkeld en dat ik daar een bijdragen aan mag leveren. Liefde geven en ontvangen, van en met elkaar leren. Elke dag is weer een feestje!

Debbie Heek

Pedagogisch medewerker

Ik werk met heel veel plezier bij CKCB. Ik ben vooral op de peutergroepen te vinden en zo nu en dan draai ik mee op de BSO. Wat ik belangrijk vind is ieder kind aandacht en geborgenheid te bieden om ze zo het gevoel te geven dat ze bijzonder en geliefd zijn. Ik wil een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling en zelfvertrouwen zodat ze op een fijne manier mogen opgroeien naar uiteindelijk volwassenheid. Het pure, onbevangene in een kind zie ik als inspirerend voor mijn eigen leven en daar geniet ik erg van.

 

ons team CKCB Bunschoten

Angelique Vedder

Pedagogisch medewerker 

Samen op avontuur, ontdekken, spelend leren en elke keer weer genieten van de puurheid van de kinderen! De ontwikkeling van ieder kind is zo bijzonder en uniek dat maakt het werk zo mooi!

Joyce Bos

Pedagogisch medewerker

Het enthousiasme van de kinderen, de band die je met ze mag krijgen, het bieden van een veilige, vertrouwelijke, gezellige en leergierige omgeving.
Dit maakt het mij om met veel plezier naar mijn werk te gaan.
Kom gezellig spelen.
Dan kan ik je helpen groeien,
om op jou manier te worden wie je bent.
Elke keer weer een beetje meer  

 

Gelene Bos

Pedagogisch medewerker

Ik vind het heerlijk om met kinderen te mogen werken! Het leuke aan kinderen is dat ze zo lekker eerlijk zijn en dat je ze spelende wijs zoveel kunt leren! Ook is het leuk wanneer je echt een band opbouwt met de kinderen en je merkt dat ze zich vertrouwd bij je voelen.

 

 

 

ons team CKCB Bunschoten

Charlotte Nagel

Pedagogisch medewerker 

Een kind is als een bloem die water nodig heeft en mag groeien en bloeien. Wat ik erg belangrijk vind, voor zowel ouder als kind, dat ze zich veilig en vertrouwd mogen voelen bij ons.

 

Frederike Koelewijn

Pedagogisch medewerker

Ik ben juf Frederike en werk sinds maart 2020 bij Christelijk Kindcentrum Bunschoten. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken. Elk kind is uniek in haar en zijn ontwikkeling, dat maakt van elke dag een feestje!

Jacqueline Kok

Pedagogisch medewerker locatie Het Talent

Dingen Leren aan de kinderen, maar ook zeker ván de kinderen.
Elk kind zien als Individu, uniek op zijn/haar eigen manier.
De Eigenheid van kinderen accepteren en daarop inspelen.
Een Feestje, elke dag weer!
Het Delen van kennis en bovenal het delen van God’s liefde.
Een Eer, dat ouders/verzorgers hun grootste bezit aan mij toevertrouwen.

Kortom: werken als pedagogisch medewerker op De Peuterhof is voor mij in één woord LIEFDE! Liefde geven, maar ook zeker evenveel liefde ontvangen!

 

Naomi van der Schuur

facilitaire dienstverlening

Hallo, ik ben in september begonnen met de opleiding dienstverlening en zorg. Ik start op niveau 1 en wil zo steeds stukje voor stukje verder komen. Daarom start ik als facilitaire medewerker op CKCB. Hierbij is het de bedoeling dat ik alles schoon hou. Wat ik leuk vind aan mijn werk is om alles netjes te maken . Een goeie hygiëne is erg belangrijk voor mijn collega’s en natuurlijk voor de kinderen. 

Voor- Na Schoolse | BSO-groep

Gabriëlle Koelewijn

Pedagogisch medewerker

Ik ben zowel op de Peutergroep als op de BSO werkzaam. Ik ben blij en dankbaar dat ik dit werk mag doen met de kinderen en dat ik een bijdrage mag leveren bij de ontwikkeling van het kind. Elke dag geniet ik weer van de kinderen.

Winnie Bos

Pedagogisch medewerker

De lach van een kind maakt mij gelukkig. Ik stimuleer ze in hun ontwikkeling.

Japke van Halteren

Pedagogisch medewerker

Ik werk sinds mei 2021 op het CKCB. Zowel op de peutergroepen als op de BSO. Dit doe ik beide met erg veel plezier! Het is heerlijk om elke dag weer met de kinderen op ontdekking te gaan naar hun eigen kennen en kunnen. En het is mooi om te zien hoe elke kind zich op zijn/haar manier ontwikkeld en dat ik daar een bijdragen aan mag leveren. Liefde geven en ontvangen, van en met elkaar leren. Elke dag is weer een feestje!

Bestuur | Oudercommissie

Het Bestuur

 

Henri de Graaf, Penningmeester
Alie Kok, Algemeen bestuurslid
Karina Baas, Secretaris
Wouterus Huijgen, Voorzitter
Eveline de Jong- de Graaf, Bestuurslid

Oudercommisie

De oudercommissie heeft adviesrecht bij ons om vanuit de ouders reacties te laten horen en om mee te denken met allerlei dingen die spelen op het kindcentrum.

De leden die deelnemen aan deze commissie zijn  Wendy van de Groep-Koelewijn, Ingrid Veldhuizen, Jeanine Bijlard, Menske Land, Ruben van der Velde, Tanja Schaap, Wijnanda Hoolwerf

 

 

error: Alert: Content is protected !!