033-30 30 728 info@ckcb.nl

Ons Team

Kantoor

Eveline de Jong – de Graaf

Manager, Pedagogisch coach, dorpsbrede taken

De veelzijdigheid, veelkleurigheid, onbevangenheid en de liefde van de kinderen maakt het geweldig om te mogen werken bij het Christelijk Kindcentrum Bunschoten.

Jacqueline Kok

Pedagogisch coach en praktijkopleider

Dingen Leren aan de kinderen, maar ook zeker ván de kinderen.
Elk kind zien als Individu, uniek op zijn/haar eigen manier.
De Eigenheid van kinderen accepteren en daarop inspelen.
Een Feestje, elke dag weer!
Het Delen van kennis en bovenal het delen van God’s liefde.
Een Eer, dat ouders/verzorgers hun grootste bezit aan mij toevertrouwen.

Kortom: werken als pedagogisch medewerker voor het CKCB is voor mij in één woord LIEFDE! Liefde geven, maar ook zeker evenveel liefde ontvangen!

 

Albertine Nagel – Koelewijn

Manager, Pedagogisch coach en beleidsmedewerker

Hoe mooi is het om kinderen te zien groeien en bloeien. Ik probeer alle kinderen en ouders een veilig opvangplek te bieden binnen onze kindcentrum. 

 

Babygroep

Ryanne de Graaf – van den Hoogen

Pedagogisch medewerker

Kinderen laten groeien, laten bloeien, laten stralen.
Ik vind het geweldig om elke dag weer op het Christelijk kind centrum te zijn.
Het is geweldig om te zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkeld.

Ieder kind is Uniek!

 

Marian de Graaf – Mulder

Pedagogisch medewerker

Plezier maken, gezellig samen zijn, kinderen zien groeien, helpen en leren.

Renske Heuveling

Pedagogisch medewerker

De eigenheid van elk kind is altijd weer een uitdaging, waardoor ik het leuk vind om met kinderen te werken.
De liefde die de kinderen geven en die ik terug kan geven zijn ook een reden dat ik het leuk vind om met kinderen te werken. Daardoor ga ik elke keer weer met veel plezier naar de kinderen toe.

 

Sharon Koelewijn- Balkenende

Pedagogisch medewerker

Ik ben Sharon Koelewijn-Balkenende, ik ben getrouwd en heb 3 kids 2 meiden uit 2006 en 2009 en een jongen van 2013. Vanaf 2004 werk ik in de kinderopvang. Elk kind is uniek en draag ieder apart een warm hart toe, ik vind het prachtig om ze te zien bloeien en groeien. Ik zoek elke dag naar wat ieder nodig heeft en speel hier graag op in, zodat u weet dat u, uw kind op een veilige en warme plek, met een gerust hart bij ons kan komen brengen.

Gisele de Ruiter

Pedagogisch medewerker

Ik werk sinds februari 2020 bij Christelijk Kindcentrum Bunschoten.
Ik geniet enorm van kinderen en hun blije gezichtjes. Ik zie er naar uit om voor jullie kostbare kroost te kunnen zorgen. 

Marielle Hop

Pedagogisch medewerker

Ik werk vanaf 1 september 2020 bij het CKCB. Voor mij een droom die uitkomt. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Baby’s en dreumesjes zijn mijn passie! 

Joyce Bos

Pedagogisch medewerker

Het enthousiasme van de kinderen, de band die je met ze mag krijgen, het bieden van een veilige, vertrouwelijke, gezellige en leergierige omgeving.
Dit maakt het mij om met veel plezier naar mijn werk te gaan.
Kom gezellig spelen.
Dan kan ik je helpen groeien,
om op jou manier te worden wie je bent.
Elke keer weer een beetje meer  

 

Roelinde van der Poel

Pedagogisch medewerker

….

Debbie Heek

Pedagogisch medewerker

Ik werk met heel veel plezier bij CKCB. Wat ik belangrijk vind is ieder kind aandacht en geborgenheid te bieden om ze zo het gevoel te geven dat ze bijzonder en geliefd zijn. Ik wil een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling en zelfvertrouwen zodat ze op een fijne manier mogen opgroeien naar uiteindelijk volwassenheid. Het pure, onbevangene in een kind zie ik als inspirerend voor mijn eigen leven en daar geniet ik erg van.

 

Dagopvang Peuters

Naomi Geuchies

Pedagogisch medewerker

Lief, vrolijk en ieder kind uniek. Ik ben blij een bijdrage te mogen leveren in het groeien en bloeien van deze kinderen.

Christina de Graaf

Pedagogisch medewerker

Ik ben Christina, getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen. Ik kijk er naar uit om voor jullie kinderen te zorgen en ze te zien opgroeien. Het stimuleren van de kinderen in hun ontwikkeling trekt mij enorm aan in dit werk.

Louise van Twillert

Pedagogisch medewerker

De gesprekjes met de kinderen zorgen iedere dag weer voor een feestje op de Peuterhof.

Leren van elkaar en het schenken van vertrouwen.

Kim Jansen-Koelewijn

Pedagogisch medewerker

Ieder kind is uniek. Ik vind het mooi om te zien hoe ieder kind zich ontwikkelt op zijn eigen manier en geniet van de vrolijke snoetjes iedere dag.

Daniëlle de Graaf – Blokhuis

Pedagogisch medewerker

De liefde voor kinderen en het uitdagende vak brengen mij elke dag naar het CKCB.

Wendy Hermans

Pedagogisch medewerker

ons team CKCB Bunschoten

Irma de Graaf – Hartog

Pedagogisch medewerker

De kinderen die zo puur zijn en mij zoveel liefde en vreugde geven, elke dag weer. Elke dag is afwisselend, samen genieten van de kinderen met mijn lieve collega’s. Mijn passie is mijn vak.

Japke van Halteren

Pedagogisch medewerker

Ik werk sinds mei 2021 op het CKCB. Dit doe ik met erg veel plezier! Het is heerlijk om elke dag weer met de kinderen op ontdekking te gaan naar hun eigen kennen en kunnen. En het is mooi om te zien hoe elke kind zich op zijn/haar manier ontwikkelt en dat ik daar een bijdragen aan mag leveren. Liefde geven en ontvangen, van en met elkaar leren. Elke dag is weer een feestje!

Peuterspeelzaal vogelpad

Janique ter Beek

Pedagogisch medewerker

Het mooie aan het werken met kinderen is om te zien hoe ieder kind zich op zijn/haar eigen manier ontwikkelt. Ik ben dankbaar dat ik daaraan een bijdrage mag leveren! Ook de liefde die je kan geven aan een kind vind ik bijzonder, maar nog mooier al je die liefde ook terug krijgt van het kind.

 

Tinja van Twillert – Hartog

Pedagogisch medewerker

Het is heerlijk om van de kinderen te mogen genieten, te leren , te helpen ontwikkelen en ze over Jezus te vertellen.

Danielle de Graaf

Pedagogisch medewerker

Samen lachen als je vrolijk bent en je troosten als je verdrietig bent….zoveel vertouwen krijg je van een kind dat maakt dit werk zo mooi!

 

 

Francien Stuivenberg

Pedagogisch medewerker

…..

Anne Marie Molenaar -Koelewijn

Pedagogisch medewerker

Met de peuters werken is leuk omdat elke dag anders is. Het is leuk om ze op een spelende manier dingen aan te leren. Geweldig om ze te zien groeien.

Margriet van Diermen

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Margriet van Diermen en sinds januari 2022 mag ik onderdeel uitmaken van het CKCB-team. Ik werk zowel op de peutergroep als op de BSO, dit doe ik beide met erg veel plezier!

Het mooiste aan het werken met kinderen vind ik dat ze zo puur zijn, de rijke fantasie die ze hebben en de leuke gesprekjes die je met ze kunt voeren.

Ook is het heel mooi om hen te zien groeien in hun ontwikkeling en dat je ze daarbij kunt helpen, ondersteunen en begeleiden. 

 

Hermieke Koops – van Twillert

Pedagogisch medewerker

Plezier, ontdekken, lachen, lief, vertrouwen, leren,

spontaan, uitdagen, creatief,

SAMEN

Ingrid Hop -Zijl

Pedagogisch medewerker

Met veel plezier ga ik naar het CKCB. Samen fijne momenten beleven met de peuters, met plezier en leermomenten, genieten van de groei en de ontwikkeling van elk kind.

Hennie Koelewijn – Koelewijn

Pedagogisch medewerker

Wat is het leuk om met kinderen te werken. Zo puur, natuurlijk en onbevangen. Met hun eerlijkheid, opmerkingen en onafhankelijkheid zorgen ze ervoor dat je alles inzet om het hun zo fijn mogelijk te maken en dat ze vanuit deze basis een stap verder kunnen zetten. Trots en met een beetje weemoed zie je ze dan naar de basisschool vertrekken.

ons team CKCB Bunschoten

Charlotte Nagel

Pedagogisch medewerker 

Een kind is als een bloem die water nodig heeft en mag groeien en bloeien. Wat ik erg belangrijk vind, voor zowel ouder als kind, dat ze zich veilig en vertrouwd mogen voelen bij ons.

 

Frederike Koelewijn

Pedagogisch medewerker

Ik ben juf Frederike en werk sinds maart 2020 bij het CKCB. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken. Elk kind is uniek in haar en zijn ontwikkeling, dat maakt van elke dag een feestje!

ons team CKCB Bunschoten

Elize de Jong

Pedagogisch medewerker

Samen met de kinderen een moddertaart maken. Genieten van hun grappige uitspraken. Meegaan in hun fantasiewereld. Verhalen vertellen waarvan hun oogjes gaan glinsteren. Laten ontdekken wat je met knutselmaterialen kunt doen.  Met elkaar vrolijke liedjes zingen.Deze mooie momenten (en nog veel meer) zorgen ervoor dat ik al vele jaren met veel plezier naar mijn werk ga. En ik hoop dat ik dat nog lang mag blijven doen. Want werken met jonge kinderen vind ik het mooiste dat er is.

Peuterspeelzaal Het Talent

Emmy de Graaf – Mol

Pedagogisch medewerker

De puurheid van de kinderen vind ik zo heerlijk. Geen dag is hetzelfde en ieder kind is uniek!

ons team CKCB Bunschoten

Angelique Vedder

Pedagogisch medewerker 

Samen op avontuur, ontdekken, spelend leren en elke keer weer genieten van de puurheid van de kinderen! De ontwikkeling van ieder kind is zo bijzonder en uniek dat maakt het werk zo mooi!

Mariëtta Hermeling

Pedagogisch medewerker

Ik ben werkzaam op de Peutergroep en de BSO.

Het mooie is dat een kind altijd vanuit zijn gevoel reageert, en vind het geweldig om daarop aan te sluiten. Het is dan ook fantastisch om kinderen op de juiste manier te begeleiden en een vertrouwde omgeving te creëren waarbij ze zichzelf kunnen zijn en ontwikkelen op hun eigen tempo.

.

Voor- Na Schoolse | BSO-groep

Gabriëlle Koelewijn

Pedagogisch medewerker

Ik ben blij en dankbaar dat ik dit werk mag doen met de kinderen en dat ik een bijdrage mag leveren bij de ontwikkeling van het kind. Elke dag geniet ik weer van de kinderen.

Winnie Bos

Pedagogisch medewerker

De lach van een kind maakt mij gelukkig. Ik stimuleer ze in hun ontwikkeling.

Margriet van Diermen

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Margriet van Diermen en sinds januari 2022 mag ik onderdeel uitmaken van het CKCB-team. Ik werk zowel op de peutergroep als op de BSO, dit doe ik beide met erg veel plezier!

Het mooiste aan het werken met kinderen vind ik dat ze zo puur zijn, de rijke fantasie die ze hebben en de leuke gesprekjes die je met ze kunt voeren.

Ook is het heel mooi om hen te zien groeien in hun ontwikkeling en dat je ze daarbij kunt helpen, ondersteunen en begeleiden. 

ons team CKCB Bunschoten

Angelique Vedder

Pedagogisch medewerker 

Samen op avontuur, ontdekken, spelend leren en elke keer weer genieten van de puurheid van de kinderen! De ontwikkeling van ieder kind is zo bijzonder en uniek dat maakt het werk zo mooi!

Joyce Bos

Pedagogisch medewerker

Het enthousiasme van de kinderen, de band die je met ze mag krijgen, het bieden van een veilige, vertrouwelijke, gezellige en leergierige omgeving.
Dit maakt het mij om met veel plezier naar mijn werk te gaan.
Kom gezellig spelen.
Dan kan ik je helpen groeien,
om op jou manier te worden wie je bent.
Elke keer weer een beetje meer  

 

Janique ter Beek

Pedagogisch medewerker

Het mooie aan het werken met kinderen is om te zien hoe ieder kind zich op zijn/haar eigen manier ontwikkeld. Ik ben dankbaar dat ik daaraan een bijdrage mag leveren! Ook de liefde die je kan geven aan een kind vind ik bijzonder, maar nog mooier al je die liefde ook terug krijgt van het kind.

 

Naomi van der Schuur

facilitaire dienstverlening

Hallo, ik doe de opleiding dienstverlening en zorg. Daarom start ik als facilitaire medewerker op CKCB. Hierbij is het de bedoeling dat ik alles schoon hou, en dat ik de collega’s ondersteun bij hun werkzaamheden op de groep. Wat ik leuk vind aan mijn werk is om alles netjes te maken . Een goeie hygiëne is erg belangrijk voor mijn collega’s en natuurlijk voor de kinderen. 

Bestuur | Oudercommissie

Het Bestuur

 

Henri de Graaf, Penningmeester

Alie Kok, Algemeen bestuurslid

Eveline de Jong- de Graaf, Bestuurslid

Vacature

Vacature

Oudercommisie

De oudercommissie heeft adviesrecht bij ons om vanuit de ouders reacties te laten horen en om mee te denken met allerlei dingen die spelen op het kindcentrum.

De leden die deelnemen aan deze commissie zijn  Wendy van de Groep-Koelewijn, Ingrid Veldhuizen, Jeanine Bijlard, Menske Land, Ruben van der Velde, Tanja Schaap, Wijnanda Hoolwerf

 

 

Samenwerkingspartners

Sarah-lee Poort

Contactpersoon de Boei 

Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam als sociaal werker bij de Boei. Ik ben coördinator van de doelgroep baby en jonge ouder. Dit houdt in dat ik betrokken ben bij onder andere vroegsignalering, prenatale voorlichting, kansrijke start, ouderwijsavonden, opvoedondersteuning en aanspreekpunt voor kinderdagverblijven in Bunschoten. Zo zal ik ook vast  aanspreekpunt zijn van het Christelijk Kindcentrum  Bunschoten. 

Ik kijk uit naar de samenwerking.

error: Alert: Content is protected !!