CKCB locatie de Ark

Naschoolse opvang BSO

Adres:
Rembrandt van Rijnstraat 16
3751 VK  Bunschoten

 

Vanaf november nieuwe locatie Rengerwetering

Welkom bij locatie De Ark, de plek waar we naschoolse opvang verzorgen voor de kinderen van basisscholen Het Talent en De Ark. Onze huidige locatie is een omgeving waar kinderen na schooltijd volop kunnen spelen, leren en sociale banden kunnen smeden.

Vanaf november 2024 verhuizen we naar ons nieuwe gebouw in de Rengerswetering, waar we onze diensten verder uitbreiden met dagopvang en peuterspeelzaal. Zo creëren we een nog veelzijdigere plek waar kinderen met enthousiasme kunnen groeien, ontdekken en bloeien.

BSO: Een wereld van avontuur en creativiteit voor uw kind.
Elke dag staan wij vol enthousiasme klaar om de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen met ons boeiende en gevarieerde activiteitenaanbod. Bij onze BSO draait alles om plezier, avontuur en zelfontplooiing. Onze dagen worden gevuld met leuke activiteiten en we moedigen kinderen aan om lekker buiten te spelen en de wereld om hen heen te ontdekken.

Buitenspelen.
Bij ons staat buitenspelen hoog op de agenda. We geloven in de kracht van frisse lucht en beweging en daarom bieden we talloze buitenactiviteiten aan. Of het nu gaat om sport en spel of lekker de natuur in, buitenspelen staat garant voor lachende gezichten en onvergetelijke momenten.

Variërende activiteiten voor elk kind.
Onze BSO is de plek waar uw kind zich geen moment hoeft te vervelen. We organiseren wekelijks verschillende activiteiten, van creatieve knutselsessies tot spannende groepsspelletjes. Uw kind heeft de vrijheid om te kiezen waar hij of zij zin in heeft, want bij ons draait het om vrije tijd en eigen keuzes maken.

Vervoer met BSO-bus.
Wij begrijpen dat uw kind op een veilige en comfortabele manier op school of de BSO moet arriveren. Daarom halen we de kinderen met onze eigen  BSO-Bus of lopend op. Of het nu met de bus is of te voet, wij zorgen ervoor dat uw kind veilig en op tijd wordt opgehaald.

Onze BSO haalt en brengt kinderen naar de volgende basisscholen: Sterrenlicht, De Vlucht, ’t Kruisrak, De Grondtoon en School met de Bijbel.

 

Bijzonder bij locatie de Ark

Vanaf november CKC De Ark | Rengerswetering

Vanaf november gaan wij verhuizen naar CKC De Ark. Dit nieuwe gebouw in de Rengerwetering zal een integraal kindcentrum worden. Een integraal kindcentrum is een unieke en geïntegreerde voorziening waarin onderwijs en kinderopvang samenkomen.

Door de combinatie van onderwijs en opvang in één locatie worden de overgangen tussen verschillende levensfasen soepeler. Het biedt een doorgaande lijn waarin kinderen zich veilig, geborgen en uitgedaagd voelen.

Groot speelplein

Ons prachtige speelterrein is dé plek, waar avontuur en ontdekking samenkomen! Ons ruime speelplein is ontworpen met het oog op eindeloos speelplezier voor kinderen. Hier kunnen ze zich uitleven in onze zandbak, razendsnel naar beneden roetsjen van de glijbaan en de wereld verkennen op fietsen en stepjes.

Dus, stap binnen in ons speelparadijs, waar plezier en educatie hand in hand gaan op ons geweldige speelterrein!

Iedere dag vers fruit

Bij ons staat gezondheid hoog in het vaandel en daarom bieden we iedere dag heerlijk vers fruit aan. Ons streven is om kinderen niet alleen een veilige en stimulerende omgeving te bieden, maar ook om gezonde eetgewoonten te bevorderen. Elke dag kunnen de kinderen genieten van een kleurrijk assortiment aan vers fruit en groente, variërend van sappige appels en peren tot heerlijke druiven en bananen en seizoensfruit.

Eigen sporthal

Wij geven de voorkeur aan buitenactiviteiten, omdat we weten hoe belangrijk frisse lucht en buitenspelen zijn voor kinderen. Maar we begrijpen ook dat het weer niet altijd meewerkt.

Daarom zijn we trots onze eigen gymzaal op locatie! Op regenachtige dagen of wanneer het buiten te koud is, kunnen de kinderen nog steeds volop genieten van speelse activiteiten en beweging in onze gezellige gymzaal. Onze pedagisch medewerkers zorgen ervoor dat er altijd iets leuks te doen is, of het nu gaat om sportieve spelletjes, teamwork-oefeningen of gewoon vrij spelen.

Dus, zelfs als het weer niet meezit, staat er binnen een wereld van plezier en beweging voor de kinderen klaar in onze eigen gymzaal!

LRK nummer

LRK nummer 4-12 jaar: 818 542 299

Bekijk hier het specifiek beleidsplan van locatie de Ark, BSO.
Bekijk hier het inspectierapport van locatie de Ark BSO
Bekijk hier deel 2 van het inspectierapport van locatie de Ark BSO

Openingstijden

Openingstijden

BSO: 13:45 uur tot 18:15 vakanties van 08:00 – 18:15

Voorschoolse opvang: vind plaats op locatie vogelpad 

Foto’s BSO de Ark

Foto’s CKC de Ark